Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Gudstjenester

Højmessen er det primære omdrejningspunkt for Silkeborg Kirke - men den står langt fra alene. Kirken er rum for en lang række forskelligartede former for gudstjenester.

Kirken forfra

Den almindelige gudstjeneste i folkekirken kalder vi en højmesse. Til højmessen bliver der læst tekster fra Bibelen - dem kan du finde på Bibelselskabets hjemmeside.

Uanset hvem du er, er du velkommen i Silkeborg Kirke. Under prædikenen er der børnetræf, hvor børnene får gennemgået søndagens tekst og laver en tegning eller anden aktivitet.

Børnekirke

Gudstjeneste på de mindstes præmisser! Sange/salmer, der er kendte eller lette at lære, gerne krydret med visuelle effekter, der holder koncentrationen og gør det spændende for små børn! Alle er velkomne!

Se mere om børnegudstjenester i kirken.

Rytmiske gudstjenester

Selvsagt gudstjenester, hvor den musikalske del er præget af tolkning i et moderne, rytmisk sprog. Arrangementerne er for alle aldre!

Aftenkirke med sange fra Taizé

En halv times enkel andagt med sang, læsninger, bøn og stilhed. Andagten begynder kl. 19. Fra kl. 18.30 vil der være stille musik i kirkerummet, hvor man kan lade hvilen falde på sig.

Læs mere om aftenkirke her.

Sansegudstjenester

I en sansegudstjeneste bruger vi ikke så mange ord, men forsøger at forkynde evangeliet til andre sanser. Derfor er disse gudstjenester velegnet for psykisk udviklingshæmmede.

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Høst- og familiegudstjeneste

10:00 — v/ Anette Kortegaard

Læs mere

Onsdagsfællesskabet

10:00 —

Højmesse

10:00 — v/ Per Rasmussen

Sansegudstjeneste

15:00 — v/ Per Rasmussen

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken