Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Gudstjenester

Højmessen er det primære omdrejningspunkt for Silkeborg Kirke - men den står langt fra alene. Kirken er rum for en lang række forskelligartede former for gudstjenester.

Kirken forfra

Den almindelige gudstjeneste i folkekirken kalder vi en højmesse. Til højmessen bliver der læst tekster fra Bibelen - dem kan du finde på Bibelselskabets hjemmeside.

Uanset hvem du er, er du velkommen i Silkeborg Kirke. Under prædikenen er der børnetræf, hvor børnene får gennemgået søndagens tekst og laver en tegning eller anden aktivitet.

Børnekirke

Gudstjeneste på de mindstes præmisser! Sange/salmer, der er kendte eller lette at lære, gerne krydret med visuelle effekter, der holder koncentrationen og gør det spændende for små børn! Alle er velkomne!

Se mere om børnegudstjenester i kirken.

Rytmiske gudstjenester

Selvsagt gudstjenester, hvor den musikalske del er præget af tolkning i et moderne, rytmisk sprog. Arrangementerne er for alle aldre!

Datoerne finder du i kalenderen.

Aftenkirke

Består af aftensang den 1. onsdag i hver måned med sang, læsning, stilhed, nadver og musikalsk indslag. Kirken er åben for stilhed og bøn fra kl. 18.30, og kl. 19.45 er der mulighed for samtale med præsten.
Alle er velkomne til et pusterum i en travl hverdag!

N.B. Har været på pause under renoveringen. Opstartsdato og form er endnu ikke afklaret.

Sansegudstjenester

I en sansegudstjeneste bruger vi ikke så mange ord, men forsøger at forkynde evangeliet til andre sanser. Derfor er disse gudstjenester velegnet for psykisk udviklingshæmmede.

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Læs mere

Onsdagsfællesskabet

09:30 —

Konfirmation

10:00 — v/ Susanne Kolby Rahbek

Konfirmation

11:00 — v/ Anette Kortegaard

Konfirmation

10:00 — v/ Leif Kristiansen

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken