Gudstjenester

Højmessen er det primære omdrejningspunkt for Silkeborg Kirke - men den står langt fra alene. Kirken er rum for en lang række forskelligartede former for gudstjenester.

Kirken forfra

Den almindelige gudstjeneste i folkekirken kalder vi en højmesse. Til højmessen bliver der læst tekster fra Bibelen - dem kan du finde på Bibelselskabets hjemmeside.

Uanset hvem du er, er du velkommen i Silkeborg Kirke. Under prædikenen er der børnetræf, hvor børnene får gennemgået søndagens tekst og laver en tegning eller anden aktivitet.

Børnekirke

Gudstjeneste på de mindstes præmisser! Sange/salmer, der er kendte eller lette at lære, gerne krydret med visuelle effekter, der holder koncentrationen og gør det spændende for små børn! Alle er velkomne!

Se mere om børnegudstjenester i kirken.

Rytmiske gudstjenester

Selvsagt gudstjenester, hvor den musikalske del er præget af tolkning i et moderne, rytmisk sprog. Arrangementerne er for alle aldre!

De rytmiske gudstjenester holder pause i vakance-perioden.

Aftenkirke

Er pt. på pause. Opstartsdato og form er endnu ikke afklaret.

Sansegudstjenester

I en sansegudstjeneste bruger vi ikke så mange ord, men forsøger at forkynde evangeliet til andre sanser. Derfor er disse gudstjenester velegnet for psykisk udviklingshæmmede.

Onsdagsfællesskabet

09:30 — i krypten