Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Kirkecafé

Velkommen i Silkeborg Kirkes Kirkecafé! Cirka hver anden torsdag byder vi velkommen til enhver, der har lyst til at være med i et fællesskab, hvor der udover foredrag er tid til kaffebord og gode samtaler.

Sognelokaler med skyggekors

Velkommen til kirkecafe d. 17. juni og 1. juli kl. 13.30 med fokus på samvær og god tid til kaffe og kage og samtale ved bordene.
17. juni får vi besøg af et par sangere fra Ungdomskoret og 1. juli vil Susanne Rahbek fortælle lidt om de mange nye ting Kirkens Korshær har i gang i byen.

Til september, torsdag d. 16/9, starter vi op igen med besøg af Steffen Juhl.

----

Vi forholder os naturligvis alvorligt til corona-situation,og tager de nødvendige forholdsregler. Ændringer kan derfor forekomme fra gang til gang. Har du nogen former for symptomer, skal du blive hjemme.

Kirkecafeen er ikke en "lukket klub" med medlemskab, men et åbent fælleskab for alle! Dørene åbnes kl. 13.00 og selve mødet varer fra kl. 13.30 til kl. ca. 15.15 med indlagt kaffepause undervejs. Prisen for foredrag og kaffe er 30 kr. Kirkecafeen holder til i Silkeborg Sogns Sognelokaler Torvet 10E - 8600 Silkeborg.

For yderligere information kan kirke- og kulturmedarbejder Helle Sandfeld Kristensen kontaktes på tlf. 40 20 21 50.

Alle er hjertelig velkomne!

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Konfirmation

10:30 — v/ Per Rasmussen

Konfirmation

10:00 — v/ Per Rasmussen

Læs mere

Sangaften

19:30 — i kirken

Læs mere

Kirkecafe

13:30 — samvær, kage og kaffe

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken