Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Kirkecafé

Velkommen i Silkeborg Kirkes Kirkecafé! Cirka hver anden torsdag byder vi velkommen til enhver, der har lyst til at være med i et fællesskab, hvor der udover foredrag er tid til kaffebord og gode samtaler.

Sognelokaler med skyggekors

Det er pt. uvist, hvornår Kirkecaféen kan starte op igen.

Foreløbig er foredraget med Marianne Søgaard d. 28. januar og Steffen Juul d. 11. februar desværre aflyst. Vi forsøger at orientere her på siden og i avisen, når vi kan starte op igen.

----

Vi forholder os naturligvis alvorligt til corona-situation,og tager de nødvendige forholdsregler. Ændringer kan derfor forekomme fra gang til gang. Har du nogen former for symptomer, skal du blive hjemme.

Kirkecafeen er ikke en "lukket klub" med medlemskab, men et åbent fælleskab for alle! Dørene åbnes kl. 13.00 og selve mødet varer fra kl. 13.30 til kl. ca. 15.15 med indlagt kaffepause undervejs. Prisen for foredrag og kaffe er 30 kr. Kirkecafeen holder til i Silkeborg Sogns Sognelokaler Torvet 10E - 8600 Silkeborg.

For yderligere information kan kirke- og kulturmedarbejder Helle Sandfeld Kristensen kontaktes på tlf. 40 20 21 50.

Alle er hjertelig velkomne!

Kirkecafe1

Kirkecafe2

Kirkecafe3

Kirkecafe4

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Højmesse

09:30 — v/ Per Rasmussen

Højmesse

10:30 — v/ Per Rasmussen

Læs mere

Aftenkirke

19:00 — v/ Anette Kortegaard

Læs mere

AFLYST - Kirkecafe

13:30 — v/ Marianne Søgaard

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken