Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

KK44

Kristendoms- og kulturugen i Silkeborg kommune er et bredt samarbejde mellem skoler, kirker og kulturinstitutioner. Der er udbudt bredt med arrangementer af vidt forskellig karakter.
Kirke med skulptur

Kristendoms- og kulturuge 44 udspringer af et frugtbart skole/kirke samarbejde omkring den årlige påskesalmesang. Den første påskesalmesang afholdtes i 1996. Alderslyst, Mariehøj og Silkeborg sogn skiftes til at stå for arrangementet. Deltagere er skolernes 5. klasser med deres lærer. I forbindelse med påskesalmesang afholdes en udstilling af elevarbejder med påsken som tema.

Det var skole-kirkeudvalget i 1998, der tog initiativ til det KK2000, med mange store arrangementer, hvor godt 10.000 børn, unge og gamle mødtes til gudstjenester, musical, foredrag, film, udstillinger og meget mere til belysning af kristendommens 2000 årige historie i Danmark.

Der er dannet en forening, KK44, der hvert år i uge 44 vil lave større eller mindre arrangementer og med forskellige temaer der knytter til forbindelsen mellem kristendommen og kulturen.

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Læs mere

Forårskoncert

15:00 — v/ kirkens kor

Højmesse

10:00 — v/ Susanne Rahbek

Læs mere

Middag på tværs

17:00 — sommerfest

Højmesse

10:00 — v/ Frede Møller

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken