Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

KK44

Kristendoms- og kulturugen i Silkeborg kommune er et bredt samarbejde mellem skoler, kirker og kulturinstitutioner. Der er udbudt bredt med arrangementer af vidt forskellig karakter.

Temaet for i år er: "Magten og æren"

Kirke med skulptur

"Kristendoms- og kulturuge 44" udspringer af et frugtbart skole/kirke samarbejde omkring den årlige påskesalmesang. Den første påskesalmesang afholdtes i 1996. Alderslyst, Mariehøj og Silkeborg sogn skiftes til at stå for arrangementet. Deltagere er skolernes 5. klasser med deres lærer. I forbindelse med påskesalmesang afholdes en udstilling af elevarbejder med påsken som tema.

Det var skole-kirkeudvalget i 1998, der tog initiativ til KK2000, hvor godt 10.000 børn, unge og gamle mødtes til gudstjenester, musical, foredrag, film, udstillinger og meget mere til belysning af kristendommens 2000-årige historie i Danmark.

Der er dannet en forening, KK44, der hvert år i uge 44 laver større eller mindre arrangementer og med forskellige temaer, der knytter til forbindelsen mellem kristendommen og kulturen.

Du kan læse mere på www.kk44festival.dk

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Læs mere

Onsdagsfællesskabet

09:30 — i krypten

Børnekirke

17:00 — v/ Susanne Kolby Rahbek

Læs mere

Kirkecafé

13:00 — Løvspringstur til Klosterlund

Læs mere

Pilgrimsvandring

10:00 — v/ pilgrimspræst Elisabeth Lidell

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken