Middag på tværs / Cross-cultural dinner

Middag på tværs er månedlige fællesarrangementer, hvor danskere og ny-danskere kan inspirere og berige hinanden. Alle er velkomne uanset kulturel eller religiøs baggrund eller opholdsgrund i Danmark.

Middag på tværs

UK-flag
Criss-cross meals are monthly gatherings for Danes and new Danes. We wish to create an environment where we can inspire and enrich each other. Every time we'll have dinner and do different activities.

The program:
17.00-17.30: We will meet and while the adults talk there'll be activities for the kids.
17.30: We will have dinner together
18.15: Activities of the evening, short evening song, coffee
20.30: Goodbye - see you next time

If you have any questions please contact Helle Hansen (phone 40 20 21 50 or mail (hh@silkeborg-kirke.dk))

Everyone's very welcome !

DK

Middag på Tværs er månedlige fællesarrangementer for danskere og nydanskere. Vi ønsker at skabe et miljø, hvor vi kan inspirere og berige hinanden. Hver gang spiser vi sammen og har forskellige aktiviteter.

Aftenernes program
17.00-17.30: Vi mødes, og mens de voksne snakker, er der aktiviteter for børnene.
17.30: Vi spiser sammen
18.15: Aftenens program, en kort andagt og aftenkaffe
20.30: Tak for i aften - vi ses næste gang

Enhver er hjertelig velkommen!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Helle Hansen (tlf. 40 20 21 50 eller mail (hh@silkeborg-kirke.dk))

Program efterår 2018 - download

7. september: Trylleri

Vi får besøg af en vaskeægte tryllekunstner! Tonight we have a special guest who will show us some magic!

5. oktober: Høstfest

Vi fejrer høsten med sang og dans og forskellige aktiviteter. Come join when we celebrate the harvest with songs and activities.

2. november: Spilleaften

Vi spiller brætspil sammen. We will play different games together.

7. december: Julefest

Vi spiser et dejligt julemåltid, børnene går lys-optog i kirken. OBS: Vi spiller ikke banko. Christmas dinner, songs and candle parade. We will NOT be playing lottery.

Vi synger julen ind

11:00 — musikgudstjeneste med julemusik