Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Aktuelt nyt

I en kirke, som Silkeborg Kirke, med så mange arbejdsgrene og aktiviteter er der naturligvis meget nyt at fortælle - med jævne mellemrum.

App til folkekirken

Reformationsfejring i Tvilum

Nu er billetsalget til "da reformationen kom til Tvilum", 14. - 16. september, i fuld gang.


Skuespillet i Tvilum kirke, der følger de sidste munke i tiden op til reformationen, og middelalderdagene omkring kirken, er støttet af Silkeborg provsti. Alle sogne i Silkeborg provsti er derfor særlig indbudt til festlighederne.

På hjemmesiden www.reformationitvilum.dk kan der købes billetter og læses meget mere om begivenheden. Billetprisen til skuespillet er 150 kr. Middelaldermarkedet er gratis at deltage i og åbent for alle.


De ældste skoleklasser vil have mulighed for at deltage i én af de to opførsler, der er om formiddagen 14. og 15. september. Dette fremgår af kataloget fra KK44 og bustransport støttes af KSK.

Hvis der er nogen, der har lyst til at bidrage med en bod på middelaldermarkedet, må I meget gerne kontakte mig. Vi kan også bruge lidt flere praktiske hjælpere til syning af dragter, oprydning, p-vagter osv. Og så mangler vi 5-6 mandlige statister. Henvendelser herom til gnj@km.dk

De venligste hilsner, pva gruppen bag reformationsfejringen i Tvilum, sognepræst Gerda N. Jessen

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Højmesse

10:00 — v/ Anette Kortegaard

Højmesse

10:00 — v/ Leif Kristiansen

Læs mere

Litteraturcafé

10:00 — Dostojevskij - introduktion

Læs mere

Middag på Tværs

17:00 — Høstfest

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken