Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Bedsteforældredage

Onsdag d. 5. juli og torsdag d. 6. juli afholder Silkeborg Kirke "bedsteforældredage" kl 10-16

Her inviteres bedsteforældre (og forældre og oldeforældre) til forskellige aktiviteter i kirken sammen med børnebørn (eller børn/oldebørn): Hop i hoppekirken, gå på opdagelse i kirkerummet, deltag i konkurrencer og kreative aktiviteter og nyd en forfriskende kop saft/kaffe og kage.
Se vedhæftede flyer som også kan fås i sognelokalerne. Vi håber at se en masse glade børn og voksne!

Frivillige søges

Bedsteforældredagene kan ikke gennemføres uden frivillige hænder. Har du/I lyst til at hjælpe os en halv eller en hel dag? Så tør vi til gengæld godt love jer nogle skønne timer med en masse glade unger, et herligt arbejdsfællesskab, forplejning og ikke mindst en kæmpe stor tak!

Man kan hjælpe på flere måder.

  1. Vi skal have en stor hoppekirke foran kirken, som kræver nogle stærke folk til opstilling og nedtagning om morgenen og eftermiddagen.
  2. Derudover har vi brug for frivillige i løbet af de to dage til mindre fysisk krævende opgaver, fx at holde opsyn ved hoppekirken, lave kaffe/kage, hjælpe i kreativt værksted m.m.

Ring eller send en mail til Helle på hh@silkeborg-kirke.dk hvis du kan være med. Gerne inden udgangen af maj.
Aktiviteterne bliver de samme de to dage, så hvis I er frivillige den ene dag, kan I sagtens kigge forbi og deltage med jeres børn eller børnebørn den anden dag.

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Læs mere

Orgelmatiné

12:00 — med fremvisning af orgelet v/ Anna Hougaard

Læs mere

Bedsteforældredag

10:00 — kl. 10-16 Silkeborg Kirke inviterer bedsteforældre og deres børnebørn til et par hyggelige timer i kirken og på kirkepladsen.

Læs mere

Bedsteforældredag

10:00 — 10-16 Silkeborg Kirke inviterer bedsteforældre og deres børnebørn til et par hyggelige timer i kirken og på kirkepladsen.

Læs mere

Orgelmatiné

12:00 — med fremvisning af orgelet v/ Karin Viller Hansen

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken