Kirke i en corona-tid

I Silkeborg Kirke gør vi naturligvis hvad vi kan for at undgå spredningen af Covid-19. Læs her, hvordan vi forholder os, og hvilke tilbud vi stadig har trods nedlukningen.

Kirken er åben

Kirkerummet er åben dagligt fra 8-18. Her er der mulighed for at finde ro, tænde et lys og sidde lidt i det særlige rum. Vi beder om, at man spritter hænder ved ind- og udgang, bærer mundbind når man står op og holder god afstand til andre.

Muligheder for at komme til gudstjeneste

Søndagsgudstjenester
Vi afholder højmesse søndag med alle sundhedsmæssige forholdsregler, det betyder, at der max må være ca. 120 kirkegængere, og der holdes god afstand. Højmessen er tilbage i sin normale form, hvor vi igen må synge sammen og der er altergang.

Livestream og podcast

Vi livestreamer for sidste gang søndag d. 6. juni. Derefter er der mulighed for at lytte til søndagens prædiken som podcast.

Er du testet positiv?

Hvis du har deltaget i en gudstjeneste eller kirkelig handling, og efterfølgende finder ud af, at du er positiv med Covid-19, beder vi dig kontakte den præst, der havde den pågældende tjeneste. På den måde kan vi hjælpe med at informere andre, der var til stede, så de kan blive testet.

Brug for at tale med nogle?

Mange sidder alene i denne tid, hvor kirkens aktiviteter er lukket ned. Men der er heldigvis flere muligheder for at bryde tavsheden og komme i snak med nogle.

Du er altid velkommen til at ringe til en af kirkens præster:
Anette Kortegaard, tlf. 61 67 66 82
Per Rasmussen 20 76 87 17
Susanne Kolby Rahbek 30 25 55 24

Du kan også benytte dig af sjælesorg på nettet www.sjaelesorg.nu og der få luft for de tanker og bekymringer, du måtte sidde med.
Sjælesorg på Nettet holder åbent man-tors fra 12-22 og 19-22 søndag.

Høst- og familiegudstjeneste

Onsdagsfællesskabet