Silkeborg Kirke

Til tro, til liv, til hver dag

Del siden

Ny kirketjener

Vi byder velkommen til den nye kirketjener Bente Riishøj Hansen, som her præsenterer sig.

brh

Jeg er kirketjener i Silkeborg Kirke pr. 1. maj.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland, men har i mine ungdomsår boet mange forskellige steder i landet indtil jeg, som nyuddannet socialpædagog kom til Silkeborg i 1991. Her boede jeg dog kun et par år inden jeg flyttede til Galten, hvor jeg havde mødt min mand og hvor jeg stadig bor sammen med min mand og vores yngste datter. Derudover har vi tre voksne børn og et barnebarn. I min fritid synger jeg bl.a. i kor.

Jeg har altid haft et ønske om at arbejde i kirkeregi og udover min pædagoguddannelse har jeg en etårig uddannelse på sognediakonien København. Jeg har arbejdet som kirketjener siden 2018. Jeg glæder mig til at arbejde i Silkeborg kirke, som jeg synes er superflot, og ikke mindst glæder jeg mig til samarbejdet med menighedsrådet og mine nye kollegaer, som alle allerede har taget rigtig godt imod mig - og til at lære sognet og alle jer at kende, som kommer i kirken i forskellige sammenhænge.

Hør en prædiken

Hør prædiken som podcast

En del af søndagens prædikener bliver optaget og udgives efterfølgende som podcast. Det giver dig mulighed for at høre og genhøre dem hjemme i ro og mag.

Gå til Podcast-arkiv

Livet i Kirken

Det sker

Konfirmation

10:30 — v/ Per Rasmussen

Konfirmation

10:00 — v/ Per Rasmussen

Læs mere

Sangaften

19:30 — i kirken

Læs mere

Kirkecafe

13:30 — samvær, kage og kaffe

Gå til kalenderen

Præsterne i kirken