Vigsø feriecenter

I uge 26 var 9 familier fra Silkeborg sogns menighedspleje på ferie på Vigsø Feriecenter.

I alt 45 børn og voksne nød de fantastiske omgivelser ved Vesterhavet, hvor der var rig mulighed for forskellige oplevelser og aktiviteter. Familierne var på tur til Klitmøller og Nr. Vorupøre, hvor de var på Fiskerimuseum. Onsdag var de i Fårup sommerland, hvor de prøvede de mange forlystelser. Fredag afsluttede de med med fest og bål, før de vendte hjem til Silkeborg lørdag!

Vi er glade for, at vi med indsamlede midler kan sende familier afsted på ferie, der ellers ikke havde mulighed for at komme afsted.

menighedsplejen1

menighedsplejen2